De första filmerna kring Trädet Web är klara.

För att du som pedagog ska kunna använda Trädet Web effektivt gör jag ett antal filmer som ger en bakgrund till arbetssättet. De fem första filmerna är klara och ligger nu på Youtube. Du kan söka på ”Trädet Web” eller så klickar du på länken längst ner i det här inlägget. Länken leder till den första filmen där jag gör en kort presentation av de olika sju delarna i Trädet Web. Det ligger ytterligare fyra filmer på min kanal. I den andra filmen pratar jag om vad som sker när vi läser. I den tredje visar jag hur man effektivt kan analysera läsförmågan med hjälp av ögonrörelsespårning. I den fjärde filmen pratar jag om vad läsmogenhet är och i den femte filmen presenterar jag några av övningarna som ligger på Level 1, dvs den allra mest grundläggande nivån. Du kanske reagerar på att jag kallar nivåerna för ”Levels”. Orsaken är att väldigt många i den tänkta målgruppen roar sig med dataspel. I Trädet Web hamnar man alltså också på en Level och sedan ”levlar man upp”.

Här är länken till den första filmen. Om du vill ha information om när det kommer nya filmer är det enklast att prenumerera på kanalen.