Emil lyckades få godkänt i svenska!

Före jul fick jag detta mail från en glad mamma: ” Vill dela med oss om att idag kom Emil hemspringandes med stora glädjetårar över att han har blivit godkänd i svenska!! Detta var sååååå efterlängtat och vi är världens lyckligaste just nu. Så tusen, tusen tack för att du finns och har hjälpt Emil till denna framgång. Att bli godkänd i svenska och engelska har ju varit Emils mål i flera år och vi tragglar vidare med engelskan och fortsätter med Tiki och Trädet Web. Ikväll ska vi fira Emil!”

Det känns härligt att få vara en del i en ung människas framgång. Jag har liksom varit reseledare men Emil som har gjort jobbet! Med Trädet Web som redskap har han utvecklat sin läsning. Nu fortsätter han att förbättra sin lästeknik i Trädet  Web och förståelsen i Tiki Svenska. Om du vill veta mer är du välkommen in på www.dyslexi. Där kan du bland annat se filmer om vad som sker när vi läser och hur man kan träna för att lyckas med läsningen.