Uppskattade kurser kring Trädet Web!

För två veckor sedan höll jag kurs i Örebro och denna vecka var det Uppsalas tur. Sammanlagt var det cirka 35 pedagoger från grundskolans alla stadier, grundsärskolan samt SFI och SVA lärare som deltog.

Några deltagare har kommenterat kursen via mail och SMS:

”Tack för en bra kurs och stort engagemang. Jag är mycket nöjd och det känns att jag verkligen kan detta från grunden och hela vägen nu.” SVA-lärare på gymnasiet.

” Nu inser jag vilket fantastiskt verktyg Trädet Web är. Det spänner från de allra första stegen i läsutvecklingen och till de mest avancerade delarna. Att jag som lärare dessutom via det automatiskta testet kan hitta rätt startpunkt för eleverna är helt fantastiskt. Det ska bli spännande att börja arbeta med detta.” Speciallärare grundskolan

”Testet på Level 3 B är fantastiskt bra eftersom det automatiskt hittar de ljud som eleven ska öva på. Dessutom kan testet hitta de som bör arbeta på lägre eller högre nivåer. ” SFI-lärare

”  Jag trodde att Trädet Web var ett verktyg för speciallärare men det passar ju lika bra i helklass.” Lärare på mellanstadiet

Om du vill veta mer om Trädet Web kan du kika på filmerna på den här sidan. Du kan också få en 30-dagars provlicens utan kostnad. Vill du ha en introduktion håller jag webinarier. Nästa blir den 11 april kl 15.00. Välkommen att anmäla dig på kontaktsidan.